Pub Uiton ohjelma

Tapahtumat
19 toukokuu 2019 - 20 marraskuu 2019
24. toukokuu 2019
 • Pub Uitto

  Liveperjantai: Kostiainen
  klo: 21:00

  Paikallista nuoremman polven osaamista ja akustisella kitaralla  säestettyjä hittejä tarjoilee kylän oma poika, teatterilavallakin  nähty Kostiainen vuosien keikkakokemuksella.

  Vapaa pääsy!

  Muista myös Happy Hour klo 20-21!

31. toukokuu 2019
 • Pub Uitto

  Liveperjantai: Joni Valkeejärvi
  klo: 21:00

  Tällä keikallla viihtyminen on varmaa! Kokemuksella Joni valitsee ohjelmistostaan tilanteeseen sopivat klassikot ja tuoreemmat hitit. Luvassa on siis hyvää musiikkia, naurua ja loistavaa fiilistä!

  Vapaa pääsy!

05. heinäkuu 2019
 • Pub Uitto

  Liveperjantai: Sari Vehmaa band
  klo: 20:00

  Upeaääninen Sari Vehmaa uuden yhtyeensä kera ensimmäistä kertaa  Rönnissä! Sari on tuttu muunmuassa Full House -yhtyeestä ja  huippusuosituiksi nousseista joulukonserteista Orivedellä. Tässä  kesäillan vauhdikkaassa hittiparaatissa ei joululauluja kuulla, vaan  meno on kesäisen vauhdikasta!

  Vapaa pääsy!

  Muista myös Happy Hour perjantaisin klo 20-21!

19. heinäkuu 2019
 • Pub Uitto

  Liveperjantai: Rautavaara Kaiholla, Vellamo
  klo: 20:00

  Erityinen perjantai-ilta on omistettu Tapio Rautavaaralle sekä kansanlaulumaiselle nyky-folkille! Normaalista perjantai-illasta poiketen tänä iltana nähdään ja kuullaan kahta eri yhtyettä. Rautavaaraa Kaiholla esittää kaikkien suomalaisten tunteman Tapio Rautavaaraan kappaleita. Sininen uni, Isoisän olkihattu, Kulkurin iltatähti, Reissumies ja kissa, Yölinjalla, Juokse sinä humma sekä monet muut kuullaan trio-kokoonpanon tulkitsemina, soittimina kitaran lisäksi haitari, banjo, mandoliini ja melodica! Kuultavaa riittää siis kaiken ikäisille! Vellamo on kokkolalainen duo, jolla on takana jo peräti seitsemän USA:n kiertuetta! Pia Leinosen ja Joni Tialan luo taianomaisia nykyfolk-tunnelmia.

  Liput 5€.

  Muista myös Happy Hour perjantaisin klo 20-21!

  Tervetuloa!

26. heinäkuu 2019
 • Pub Uitto

  Liveperjantai: Rollaattors
  klo: 20:00

  Orivesiläistä osaamista tarjoilee rock-hittien muodossa Rollaattors! Erinomainen ilta ottaa pari huurteista ja tavata tuttuja hyvän musiikin merkeissä!

  Vapaa pääsy!

  Muista myös Happy Hour perjantaisin klo 20-21!

  Tervetuloa!

23. elokuu 2019
 • Pub Uitto

  Liveperjantai: The Shafted
  klo: 20:00

  Tämä on rock! Tamperelainen The Shafted rokkaa liveperjantaissa niin  että tuntuu! Perinteinen nelihenkinen rockpumppu takaa pimenevään  elokuiseen iltaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Laulaja Jonne Sassi nähdään kesän aikana myös Rönninsalmen rannalla  yhteislaulutilaisuuksissa 30.6., 14.7. ja 11.8.

  Vapaa pääsy!

  Muista myös Happy Hour klo 20-21!

  Tervetuloa!