Pub Uiton ohjelma

Tapahtumat
21 heinäkuu 2018 - 22 tammikuu 2019
27. heinäkuu 2018
 • Pub Uitto

  YÖ, Esa Eloranta
  klo: 21:00

  YÖ tekee paluun Rönnille!
  Juhannusaattona valitettavien sattumien summana väliin jäänyt YÖ-yhtyeen keikka soitetaan kahta paremmalla meiningillä perjantaina 27.7. Luvassa roima annos hittejä ja iso pala suomalaisen rockin legendaa. Juhannuksen liput käyvät tähän tapahtumaan!

  Yön lämppärinä esiintyy muun muassa Garbo-yhtyeen keulahahmona toiminut pitkän linjan laulaja ja lauluntekijä Esa Eloranta.

  Liput 18€.
  EI VAPAALIPPUJA - Juhannusliput käyvät

24. elokuu 2018
 • Pub Uitto

  Live-perjantai: Miika Söderholm & Punatulkut
  klo: 21:00

  Miika Söderholm on suomalaisen punkin legenda. Kaikki alkoi Ypö-Viis -yhtyeestä. Sitten tuli Pojat ja Debbie. Nyt on soolouran aika. Miikan kanssa lavalle nousee Punatulkut, eli Timo Tolppa (rummut), Raipe Laine (basso) ja kitaristi ja multi-instrumentalisti Ulle Sihvonen. Luvassa vanhaa kunnon punkrockia!

  Showtime n. klo 22.00.

  VAPAA PÄÄSY!

31. elokuu 2018
 • Pub Uitto

  Live-perjantai: Timo Rautiainen & Jussi Lampi
  klo: 21:00

  Mitä tapahtuu, kun yhdistetään Suomen pisin näyttelijä-muusikko Jussi Lampi ja monessa musiikillisessa liemessä marinoitunut Timo Rautiainen? Syntyy musiikillinen matka suomalaisuuteen, sen rempseisiin ilonhetkiin ja kaihoisiin tunnelmiin. Näiden 2000 -luvun reissumiesten ohjelmisto koostuu sekä duolle sovitetusta omasta materiaalista vuosien varrelta että käsin poimituista suomalaisen kevyenmusiikin helmistä, jotka jokainen ovat esittäjilleen läheisiä ja merkityksellisiä. Esityksessä on vahvasti läsnä miehinen lämminhenkisyys ja inhimillisyys, rehellisyyttä ja aitoutta unohtamatta.

  Showtime n. klo 22.00.

  Liput 10e