Puistojoogaa Rönnillä!

Tervetuloa Rönnille joogaamaan keskiviikkoisin 3.6.-24.6.2020, klo 18-19.30. Ohjaajana toimii Jenni Saxholm.

Hathajooga on lempeää kehoa kuuntelevaa joogaa. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Ota mukaan joogamatto, hyttysmyrkky, aurinkorasvaa ja sään mukainen vaatetus. Rentoutusta varten kannattaa napata mukaan peite. 

Käteismaksu 7€, mielellään tasarahalla.

Hallitusten ohjeistuksen mukaan osallistujamäärä on rajattu 50 henkilöön, joten varaa paikkasi ennakkoon https://slotti.fi/booking/tmijennisaxholm/

Peruutathan varauksesi 2h aikaisemmin mikäli et pääse osallistumaan. Sateen sattuessa joogatunti pidetään tanssilavalla. 

Tervetuloa! 

* * * * * * 

 

 

 

 

 

 

Lavis on täällä taas!

Tapahtumapäivät kesäkuussa torstaisin 4.6, 11.6. ja 18.6.

klo 17.30-18.30. Mahdollisuuksien mukaan Lavis jatkuu läpi kesän. 

Hinta 5€/ kerta. Ohjaajana Anu Lemmetty

Lavis- lavatanssijumppa on helppo, hauska ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten soveltuu mitä parhaiten tämän hetken liikuntamuodoksi. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja aidon lavatanssimusiikin tahtiin. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista. 

Ilmoittaudu jokaiseen jumppakertaan erikseen Facebook-tapahtumassa. Kommenttikenttään voit myös ilmoittaa ystäväsi, jos hän ei ole Facebookissa.

Tulethan jumppaan terveenä. Noudatamme tämän hetkisiä rajoituksia eli osallistujamäärä on max 49 henkilöä. 

Tervetuloa tanssilavan tunnelmaan!

 

 

 

 

* * * * * *

Skumppajoogaa Rönnillä

Tule viettämään rento kesäinen aamupäivä Rönnille! 

Ohjelmassa 90min lempeää joogaa puistossa, lasi kuohuvaa sekä makea yllätys. (Saatavilla myös alkoholiton vaihtoehto. Yllätys on laktoositon ja gluteeniton.) 

Et tarvitse aiempaa kokemusta. Ota mukaasi sään mukainen vaatetus, aurinkorasvaa, hyttysmyrkkyä, alusta sekä viltti loppurentoutusta varten. Sadesään sattuessa joogataan tanssilavalla. Ohjaajana Jenni Saxholm.

Hinta 20€. Maksu Rönnin kahvioon ennen tapahtuman alkua. 

Noudatamme hallituksen linjauksia, joten mukaan mahtuu 49 henkilöä. Ilmoittautuminen ennakkoon https://slotti.fi/booking/tmijennisaxholm/ Mikäli et pääse osallistumaan, peruutathan varauksesi 24h aikaisemmin. Peruttamatta ja käyttämättä jätetyistä varauksista perimme 50% hinnasta.

 

Lämpimästi tervetuloa!