Vallitsevasta tilanteesta johtuen emme näillä näkymin järjestä tansseja kesällä 2020. 

Meillä pääsee kuitenkin pyörähtelemään parketilla oman parin kanssa. Soitamme tanssimusiikkia levyltä joka päivä aukioloaikojen puitteissa. 

Muistattehan huolehtia turvaväleistä! Jos väkeä on paljon (sallittu 50 henkilöä), ensimmäisenä saapuneet antavat tilaa uusille tulijoille. Emme tule jatkuvasti vahtimaan kuka saapuu ensimmäisenä, vaan luotamme siihen, että aikuisina ihmisinä jokainen osaa huomioida toiset ja noudattaa ohjeita. Näin kaikki pääsevät nauttimaan tanssin taiasta pitkin kesää. Tarvittaessa henkilökuntamme kuitenkin puuttuu tilanteeseen ja teemme tiukempia sääntöjä. Noudatetaan siis ohjeistuksia, jotta tiukempiin toimiin ei tarvitse ryhtyä.  

Kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestä! Pyörähdellään parketilla kunnon tansseissa jälleen kesällä 2021! 

* * * * * *

Puistojoogaa Rönnillä! 

Tervetuloa Rönnille joogaamaan keskiviikkoisin 3.6.-24.6.2020, klo 18-19.30.

Ohjaajana toimii Jenni Saxholm. 

Hathajooga on lempeää kehoa kuuntelevaa joogaa. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Ota mukaan joogamatto, hyttysmyrkky, aurinkorasvaa ja sään mukainen vaatetus. Rentoutusta varten kannattaa napata mukaan peite. 

Käteismaksu 7€, mielellään tasarahalla.

Hallitusten ohjeistuksen mukaan osallistujamäärä on rajattu 50 henkilöön, joten varaa paikkasi ennakkoon https://slotti.fi/booking/tmijennisaxholm/

Peruutathan varauksesi 2h aikaisemmin mikäli et pääse osallistumaan. Sateen sattuessa joogatunti pidetään tanssilavalla. 

Tervetuloa! 

* * * * * * 

 

 

 

 

 

 

 

Lavis on täällä taas!

Tapahtumapäivät kesäkuussa torstaisin 4.6, 11.6, 18.6. ja 25.6.

Heinäkuussa torstaisin 2.7, 9.7, 16.7, 23.7. ja 30.7. 

klo 17.30-18.30.

Hinta 5€/ kerta. Ohjaajana Anu Lemmetty

Lavis- lavatanssijumppa on helppo, hauska ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten soveltuu mitä parhaiten tämän hetken liikuntamuodoksi. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja aidon lavatanssimusiikin tahtiin. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista. 

Ilmoittaudu jokaiseen jumppakertaan erikseen Facebook-tapahtumassa. Kommenttikenttään voit myös ilmoittaa ystäväsi, jos hän ei ole Facebookissa.

Tulethan jumppaan terveenä. Noudatamme tämän hetkisiä rajoituksia eli osallistujamäärä on max 49 henkilöä. 

Tervetuloa tanssilavan tunnelmaan!

 

 

 

 

* * * * * *

Skumppajoogaa Rönnillä 11.7.

Tule viettämään rento kesäinen aamupäivä Rönnille! 

Ohjelmassa 90min lempeää joogaa puistossa, lasi kuohuvaa sekä makea yllätys. (Saatavilla myös alkoholiton vaihtoehto. Yllätys on laktoositon ja gluteeniton.) 

Et tarvitse aiempaa kokemusta. Ota mukaasi sään mukainen vaatetus, aurinkorasvaa, hyttysmyrkkyä, alusta sekä viltti loppurentoutusta varten. Sadesään sattuessa joogataan tanssilavalla. Ohjaajana Jenni Saxholm.

Hinta 20€. Maksu Rönnin kahvioon ennen tapahtuman alkua. 

Noudatamme hallituksen linjauksia, joten mukaan mahtuu 49 henkilöä. Ilmoittautuminen ennakkoon https://slotti.fi/booking/tmijennisaxholm/ Mikäli et pääse osallistumaan, peruutathan varauksesi 24h aikaisemmin. Peruttamatta ja käyttämättä jätetyistä varauksista perimme 50% hinnasta.

 

Lämpimästi tervetuloa! 

 

 

 * * * * * *

Salsakurssi Rönnillä 11.7.

Tervetuloa opettelemaan salsan saloja Rönnille la 11.7.2020 klo 18-19.30. 

Tanssimme tanssilavalla yksilösalsaa, joten et tarvitse paria osallistuaksesi kurssille. Et myöskään tarvitse aikaisempaa kokemusta, joten tämä on mahtava tilaisuus aloittaa uusi harrastus!

Kurssin hinta on 12€/ henkilö. Mukaan mahtuu 49 henkilöä.

Ohjaajana toimii Mia Sivonen. 

Ilmoittaudu ennakkoon suoraan Mialle p. 0405902969. Samalla voit kysyä lisätietoja. 

Lämpimästi tervetuloa!