Kesä lähestyy ja perinteisesti se on merkinnyt myös Rönnin avajaisia. Kesä 2020 tulee kuitenkin jäämään historiankirjoihin ikävästi pandemian varjostamana. Tällä hetkellä kaikista merkittävin asia on huolehtia omasta ja lähimmäistensä terveydestä. Tämän vuoksi Eräjärven Urheilijat ei järjestä Rönnillä näillä näkymin kesän 2020 aikana tansseja tai muita suurempia

tapahtumia. Päätös tehtiin raskain mielin. Pitkän talven aikana on tehty. satoja talkootunteja ja tarkoituksena oli tehdä kesästä 2020 vielä edellistäkin hauskempi, elämyksellisempi ja monipuolisempi. Toisin kuitenkin kävi.

 

Jotta kesä ei kuitenkaan menisi täysin pipariksi, teemme kaikkemme jotta voisimme tarjota kesäisiä Rönni-elämyksiä niissä puitteissa kuin se säännösten osalta ja turvallisesti on mahdollista. Rönnin kesäravintola avaa siis ovensa kesäkuun alussa. Aukioloajat tulevat olemaan rajoitetut

ja joudumme tekemään kompromisseja sekä luovia ratkaisuja. Onneksi meillä on paljon mielikuvitusta sekä isot sisä- että ulkotilat, joissa on mahdollista ruokailla turvaväli säilyttäen.

Laita siis 3.6. kalenteriin ja seuraa miten tilanne alkaa kehittyä! Tiedotamme lisää toukokuun aikana. Pysytään terveinä ja luotetaan siihen, että Rönnikesä tulee tänäkin vuonna, tavalla tai toisella!