Vierasvenesatama

Rönnille voit saapua vesiteitse aina Valkeakoskelta ja Tampereelta saakka. Päivän päätteeksi on mukavaa yöpyä veneessä kauniin Längelmäveden maisemissa Rönnillä.

Veneilijöiden on mahdollista saada sähkö käyttöönsä 10 euron hintaan ja maksu maksetaan Rönnin kahvioon. Tiedustele suihkun käyttömahdollisuutta (5€) kahviosta. Ulkovessat palvelevat veneilijöitä Rönnin ollessa suljettuna. Veneilijöille on myös septitankin tyhjäyspiste.

Nesteen tankkausasema palvelee niin autoilijoita kuin veneilijöitä Rönnin salmessa. Saatavilla on laadut E98 ja diesel. Maksuvälineenä käy ainoastaan maksukortti.

Sataman yhteydessä on uimaranta, josta on mukava pulahtaa uimaan Längelmäveteen. Rannan läheisyydessä on myös grillikatos, jossa voit grillata omia ruokiasi. Grillituotteita voit ostaa myös Rönnin kahviosta.

Eräjärven Urheilijat ry vuokraa kesäksi myös venepaikkoja Rönnin rannasta. Niiden paikkatilanteesta ja hinnoista voit tiedustella Eräjärven kehittämisyhdistyksestä numerosta 040 3501253 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..