Solaniemi

Lomakylä Solaniemessä voit nauttia mökkeilystä, luonnosta ja palveluistamme kaikkina vuoden aikoina. Tulet sitten koko vuodeksi tai kesäksi, viikoksi tai viikonlopuksi tai vain pariksi yöksi olet aina tervetullut!

Längelmäveden järvimaisemat kutsuvat Sinut viettämään mökkilomaa puhtaassa luonnossa veden äärellä. Lomakylä Solaniemi tarjoaa monimuotoista majoitusta ja lomanviettoa sekä 30 ha:n luonnonkauniissa Solaniemessä omassa rantamökissä aivan omassa rauhassaan että Solalan tilan perinteikkäässä ja laajassa pihamiljöössä. Solaniemessä on yli 20 eritasoista omavaraista lomamökkiä 2-8 henkilölle.

Kesällä loma Solaniemessä on unohtumaton elämys; rentoudu uimalla kuutamossa kirkkaassa ja puhtaassa vedessä, kypsennä itsepyydetyt kalasi iltanuotiolla, katsele takkatulen ritinää, koe saunan yrttilöylyn parantava vaikutus, leivo herkullista mustikkapiirakkaa ja kuuntele veneen lipumista järvellä. Anna lastesi riemuita rajattomasti ja opettele itse päästämään irti kiireestä.

Meille voit tulla myös talvella. Jo pari rentouttavaa päivää kaamoksen keskellä tai kirkkailla keväthangilla tekee Sinulle ihmeitä. Kuinka mukavaa onkaan tulla sisälle lämpimään, takan ääreen ja saunaan kivan ulkona vietetyn päivän jälkeen.

Lomakylä Solaniemi,
Solalantie 29
p. 040 573 072,
www.solaniemi.com