Asuntoautot ja asuntovaunut

Rönnillä on mahdollisuus myös yöpyä. Karavaanareille on paikkoja niin huvialueen sisäpuolella kuin ulkopuolellakin. Mikä sen mukavampaa kuin lämpimän kesäpäivän päätteeksi nauttia Rönnin maisemista ja pulahtaa Längelmäveden viilentävään syleilyyn ennen kuin kellahtaa tuttuun sänkyyn nukkumaan.

Hinnasto kesällä 2022:

–    Yöpyminen isolla parkkialueella (lavalta hieman Oriveteen päin) tai asfaltoidulla parkkialueella lavan vieressä on maksutonta
–    Huvialueen (porttien) sisäpuolella paikkavuokra 15 €/vrk
–    Huvialueen (porttien) sisäpuolella paikkavuokra sähkön kanssa 20 €/vrk.

Huvialueen sisäpuolella paikkoja on rajoitetusti. Sinun kannattaakin etukäteen kysyä tilannetta suoraan Rönnin kahviosta numerosta 03 5606602. Toivomme, että asuntoautot- ja vaunut saapuvat huvialueen sisäpuolelle ennen klo 18.

Karavaanarit voivat käyttää suihkutilaa 5 € korvausta vastaan Rönnin ollessa auki sekä seuraavana aamuna Rönnin avattua ovensa. Kesällä 2019 uudistetut ulkovessat palvelevat majoittujia yöllä Rönnin ollessa suljettuna.

Pyykit saa myös pestyä Rönnillä. Koneellinen maksaa 10€. Hinta sisältää allergiaystävällisen pyykinpesuaineen. Tiedustelut kahviosta. 

Tervetuloa majoittumaan Rönnille!