Lastenteatteri 27.6.2020

Soiva Sammakko ja sirkuksen salaisuus on Teatteri Soivan Sammakon kevään 2019 uusi käsikirjoitus ja samalla yhdestoista osa Soiva Sammakko – sarjaan. Näytelmä on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille. Näytelmän teemoja ovat tunteet, suru ja eläinetiikka.

Tarina alkaa kun Loiskulammen vastarannalle ilmestyy suuri sirkusteltta. Keijo Kettu innostuu oitis ja haluaa mennä katsomaan mitä tuo hurjan hauskalta näyttävä teltta pitää sisällään, mutta pian ystävyksille selviää että kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää. Ystävykset tapaavat Kaino Karhun joka kertoo sydäntäsärkevän tarinansa. Soiva Sammakko ja Keijo Kettu tulevat niin surullisiksi kuulemastaan että he päättävät auttaa Kaino Karhua karkamaan sirkuksesta! Keijo Ketun harhauttaessa sirkustihetööriä saa Soiva Sammakko napattua avaimet ja vapautettua Kainon häkistään. Mutta kun Kaino ja Soiva saapuvat sovitulle tapaamispaikalle rantakiven taa, ei Keijo Kettua näy missään. Tirehtööriä karkuun juostessaan Keijo Kettu oli sotkeutunut teltan köysiin jolloin tirehtööri nappasi hänet vangikseen! Ystävykset arvaavat että jotain on hullusti ja niin alkaa vaarallinen ja jännittävä operaatio Keijo Ketun pelastamiseksi!

 

Mars vs Venus 27.6.2020

Riku Suokas ja Johanna Tohni, vierailunäytös Rönnin Kesäteatterissa

Stand up -parisuhdekomedia Mars vs. Venus? pohtii naisten ja miesten erilaisuutta, kääntää ennakkoluulot päälaelleen ja voi ehkä todistaa niistä osan todeksi. Siinä missä Luolamies katsoo maailmaa miehen silmin, Mars vs. Venus? tekee havaintoja niin miehen kuin naisen näkökulmasta. Esityksen kutkuttavuutta lisää se, että Suokas ja Tohni ovat pari tosielämässäkin.

 

---

Molemmissa näytöksissä on koronan vuoksi rajoitettu katsojamäärä. Katso lisätiedot ja liput alla olevista linkeistä. 

Lisätiedot: http://www.erajarventeatterit.fi/index.php/ronnin-kesateatteri

Liput: http://www.erajarventeatterit.fi/index.php/ronnin-kesateatteri/liput

---

Valitettavasti kesäteatterin oma tuotanto on peruttu kesältä 2020 koronan vuoksi. Omaa tuotantoa nähdään jälleen kesällä 2021.

Tule kokemaan kesän kulttuurinautinto nousevassa selkänojallisessa katsomossamme kauniilla Rönnin salmella! Rönnin kesäravintolan palvelut täydentävät päivän! Tarjolla on myös teatteripaketteja ryhmille, huomioiden lähiseudun muukin kulttuuri- ja matkailutarjonta.

Kesäteatteri sai kesällä 2018 ylleen katoksen, sillä Eräjärven Työväen Näyttämö rakensi osittain Kantri ry:n Leader-rahoituksella katoksen sekä uutta tekniikkatilaa teatterin ympärille. Kesän 2019 aikana rakennettiin myös uudet saniteetti- ja varastotilat aivan kesäteatterin katsomon viereen.